Stedendriehoek

Beleef de magische wereld van tovenaars en goblins

BEEKBERGEN – Stap zaterdag 1 en zondag 2 juni in de magische wereld van tovenaars en goblins tijdens de Magical Castle Edition in Beekbergen. Dit fantasierijke evenement is in en bij het kasteel van Parc Spelderholt.

Na twee succesvolle Castle Editions in 2018, wordt Magical Castle dit jaar wederom georganiseerd. Echter vindt het evenement in 2019 maar één keer plaats. Maar niet getreurd: het duurt wel twee dagen. Beide dagen kan men tussen 11.00 en 17.00 uur tovenaars ontmoeten en een rit maken op de bezemsteelrodeo. “Maak ook uw eigen toverstaf, toverdrankje of leer Quidditch spelen”, vertelt de organisatie. “Geniet van de mooie omgeving, bekijk het kasteel, kies de toverstok die bij u past op de markt of ontspan met een drankje op het terras. Er is voor ieder wat wils!”

Harry Potter
Tijdens dit magische evenement lopen verschillende acteurs rond, onder wie actrice Ellie Darcey-Alden, die de jonge Lily Potter in de wereldberoemde filmreeks Harry Potter speelt en acteur Andy Herd, die de rol als Gringotts Goblin vervult in dezelfde filmserie.

Tickets kan men bestellen via www.lemistore.nl/c-4830215/magical-castle-editie/ . “Let op: de meeste activiteiten zitten in de ticketprijs in, maar het kan zijn dat u voor een enkele toch een bedrag extra moet betalen, waaronder een handtekening en/of foto met een van de acteurs. Dit bedrag kunt u ter plekke betalen (contant of met de pin). Koopt u iets bij de standhouders, let dan op dat sommige standhouders geen pinautomaat hebben.”

Parc Spelderholt is gevestigd op het adres Spelderholt 9 in Beekbergen. “Komt u met het openbaar vervoer? Vanaf bushalte Beekbergen-De Smittenberg rijdt er een gratis paard en wagen om u naar het evenement te brengen en weer terug. We zien u graag daar!”