Stedendriehoek

AGOVV benoemt Sarah Pruis tot bestuurslid communicatie en pr

APELDOORN – De leden van de voetbalvereniging AGOVV hebben Sarah Pruis (35) gekozen tot bestuurslid communicatie en p.r. van de vereniging. Sarah draait sinds zes maanden op proef mee in het bestuur van de Blauwen en heeft zoals zij dat zelf zegt ‘de smaak te pakken gekregen’.

Drie van de vier kinderen van Sarah (Bobbi van acht, Dino van zes en Lola van vijf jaar) voetballen in de zogenaamde minipups: “In korte tijd is AGOVV echt mijn cluppie geworden, vooral omdat ik mij zo welkom voel en omdat ik zo gastvrij werd ontvangen. Ik heb totaal geen voetbalachtergrond, maar heb nu al wel een groot blauw hart gekregen. Mijn kinderen hebben in het eerste jaar dat zij nu meespelen al zoveel stappen gemaakt. Ze hebben zich zichtbaar goed ontwikkeld dankzij de kwaliteit van de trainers. Iedere ouder vindt dat machtig mooi om te zien bij zijn eigen kind. Je bent trots als ze het veld oprennen in hun blauwe tenuetjes. Teun van drie staat te popelen om over een half jaar ook mee te mogen trainen.”
Met haar verkiezing treedt Sarah Pruis in de voetsporen van andere vrouwelijk bestuurders die bij AGOVV hun sporen verdienden. Zo waren Jopie Toonen-Labohm, Jeannette Jack en Jurrina van Geerenstein eerder bestuurslid van ‘de Blauwen’.