112

Ernstig bedrijfsongeval in woning aan de Deventerstraat; traumahelikopter ingezet

Meerdere ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Foto: LDG Fotgrafie

APELDOORN – Bij een bedrijfsongeval in een woning aan de Deventerstraat in Apeldoorn is een persoon ernstig gewond geraakt. Het ongeval vond rond 14.10 uur plaats.

Omdat de situatie dusdanige ernstig was werden meerdere ambulances en een traumahelikopter ter plaatse gestuurd. Bij aankomst troffen de hulpdiensten een slachtoffer aan met ernstige verwondingen.

Het slachtoffer is ter plaatse gestabiliseerd, waarna deze onder begeleiding naar de inmiddels gelande traumahelikopter werd gebracht. Het slachtoffer werd hier onderzocht en behandeld door de MMT-arts die met de helikopter was ingevlogen. De situatie van het slachtoffer was kritiek, waardoor werd besloten dat het slachtoffer met spoed en onder begeleiding van de MMT-arts naar het ziekenhuis in Zwolle moest worden overgebracht.

Volgens een woordvoerder van de politie gaat het om een bedrijfsongeval, waarbij een persoon ernstig gewond is geraakt. De Arbeidsinspectie gaat onderzoek doen naar het voorval en kon hier nog niks over vertellen.