Stedendriehoek

Zwemvierdaagse Steenderen grootse feestweek

STEENDEREN – De zwemvierdaagse in het Burgemeester Kruijffbad in Steenderen is van dinsdagavond 20 juni tot en met zaterdagavond 24 juni. Ieder jaar is het weer een onvergetelijke feestweek bomvol leuke activiteiten.

“Het doel: vier van de vijf avonden voldoende banen zwemmen en je verdient een medaille. De zwemmers zwemmen in drie groepen; in alle drie groepen zijn zowel kinderen als volwassenen welkom. Wil je graag op een bepaalde tijd starten, schrijf je dan snel in voordat de groep vol zit: starttijden zijn 19.00, 19.30 en 20.00 uur”, aldus woordvoerster Marjan Lijftogt.

“Naast het banen zwemmen valt er natuurlijk iedere vierdaagse-avond veel te beleven: geld opduiken, bootcamp-activiteiten, buikschuifbaan, spijkerslaan, steltlopen, loterij, in aquabubbels over het water lopen, wedstrijd hoepelen, demonstraties, het raadspel en nog veel meer. Inschrijfformulieren haal je bij het zwembad of zijn te downloaden op de website. In de voorverkoop betaal je €7,50, vanaf 20 juni €9,-. Deze prijzen zijn inclusief zaterdagavond 24 juni een consumptie voor alle volwassenen en voor de jeugd toegang tot de Dokkie Disco, zaterdag van 19.30 tot 21.30 uur. Niet-deelnemers aan de zwemvierdaagse zijn ook van harte welkom op de Dokkie Disco; zij betalen het normale Dokkie-tarief van 3 euro. Let op: A-diploma is verplicht!”

Speciaal welkom voor ouderen

Vorig seizoen bezocht een groep ouderen van De Bongerd het zwembad. Dit leverde zoveel stralende gezichten op, dat de activiteitencommissie dit jaar voor de zwemvierdaagse een speciaal welkom voor ouderen heeft geregeld op donderdagavond 22 juni tussen 19.00 en 20.30 uur. Deze avond is er onder meer een demonstratie van de turnselectie van DOG Baak. Vervoer kan geregeld worden indien nodig. Daarvoor kan men contact opnemen met Gerrie Gal via telefoon 0575-452270. Zie ook de website www.zwembadsteenderen.nl .