Stedendriehoek

Zwembad begint vol vertrouwen aan seizoen

STEENDEREN – Het Burgemeester Kruijffbad, Prins Bernhardlaan 9 in Steenderen, opent zaterdag 18 april weer de grote poort. De voorverkoop is van start gegaan en zwemliefhebbers kunnen vanaf nu tijdelijk profiteren van de lagere prijzen.

De zwemlessen en zwemsporten zijn tegenwoordig extra belangrijke onderdelen voor het voortbestaan van het zwembad, nu het geen subsidie meer ontvangt. Uit de tevredenheidsenquête van het zwembad over seizoen 2019 blijkt echter dat het zwembad vol vertrouwen het nieuwe zwemjaar in kan: het nieuwe leerlingvolgsysteem voor zwemlessen wordt erg gewaardeerd en ook de communicatie is flink verbeterd ten opzichte van het jaar daarvoor. Ook de vroegevogel-opening op vrijdag blijkt een pluspunt.

Peutersurvival
Ook komend zwemseizoen is het aanbod in zwemlessen groot. Zwemles in Steenderen staat bekend om goed, betaalbaar en in bijzonder warm zwemwater. Het zwembad voldoet aan alle landelijke richtlijnen van het ZwemABC. Ook biedt het Zwemvaardigheid: met dit diploma ben je een zeer goede, allround zwemmer. Zwemles Plus is bedoeld voor kinderen die behoefte hebben aan extra individuele aandacht, bijvoorbeeld kinderen met autisme of ADHD. Nieuw dit jaar is Peutersurvival; naast toename van de zelfredzaamheid tijdens noodsituaties is dit ook een erg goede voorbereiding op het reguliere zwemlesprogramma.

Zwemsporten
Sportief in het warme water: leuk en gezond. Door weerstand in het water verbrand je extra veel calorieën en hoeft je lichaam geen schokken op te vangen. Behalve Aquasporten, Trimzwemmen en Meer Bewegen voor Ouderen is er dit jaar ook weer de Borstcrawl-cursus voor zowel beginners als gevorderden. De cursus wordt gegeven door specialisten van ZwemAnalyse.

De voorverkoop loopt tot en met zondag 29 maart. Inschrijfformulieren zijn af te halen in de sporthal in Steenderen en te downloaden vanaf de website www.zwembadsteenderen.nl. Bedrijfsleider Simone Cremers is er in ieder geval klaar voor: “Ik kan niet wachten, heb er weer zo’n zin in!” Voor meer informatie: www.zwembadsteenderen.nl