Zorg

Zorg en ondersteuning via Vérian

ZUTPHEN – Bij Vérian leveren we dagelijks met 1700 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Wij leveren een groot dienstenaanbod, met als uitgangspunt dat onze cliënten zo veel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hen past.

Wat betekent werken bij Vérian voor jou?
Werken bij Vérian betekent werken in een zorgwereld vol uitdagingen, afwisseling en professionaliteit. Wij hebben een open en informele cultuur, waarbij niet alleen cliënten, maar ook onze medewerkers centraal staan.

Jij verdient Vérian!
Wij zijn van mening dat jij als zorgmedewerker méér verdient: of dat nu gaat om meer werkplezier, meer betrokkenheid, meer ontwikkeling of meer balans, wij zijn bereid hierin te faciliteren. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers trots zijn en zich verbonden voelen met onze organisatie. We werken vanuit het wij-gevoel, samen staan we sterk!

Werken in Zutphen
In Zutphen zoeken we nieuwe collega’s, variërend van Helpende (Plus) tot Verpleegkundige. Naast wijkteams voor verpleging en verzorging hebben we gespecialiseerde teams in dementiezorg en palliatief/terminale zorg. Onze teams werken nauw samen met andere zorgprofessionals, zowel binnen als buiten Vérian, om de zorg optimaal af te stemmen op de cliënt.

Sinds enkele maanden hebben we ook een team Zorg & Welzijn dat zich richt op langdurige zorg thuis voor cliënten met een Wlz-indicatie. Hier bieden we niet alleen verzorging en verpleging, maar ook ondersteuning bij huishoudelijke taken, de was en het klaarzetten van het ontbijt. Begeleiding, zoals een wandeling maken, structuur bieden, samen thee drinken en rustig de dag doorspreken, behoort ook tot de mogelijkheden. Met vertrouwde gezichten, een luisterend oor en aandacht zorgen wij ervoor dat zij zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen en hun eigen leven kunnen leiden.

Kijk voor onze vacatures en meer informatie op www.werkenbijverian.nl.