Zorg

Prik halen in Servicepunt

EERBEEK – GGD Noord- en Oost-Gelderland is van donderdag 19 tot en met zaterdag 21 januari aanwezig bij het Servicepunt in Eerbeek. Dit voor iedereen die zich wil laten vaccineren of om vrijblijvend vragen te stellen over het coronavirus en de coronavaccinatie. Men kan er terecht van 11.00 tot 19.30 uur, zonder eerst een afspraak te maken. 

De GGD komt met de regiotour langs in de buurten. Dat maakt het voor iedereen extra makkelijk om een herhaalprik te halen. In de gemeente Brummen is ook deze keer gekozen voor het Servicepunt als tijdelijke priklocatie. Dit is gevestigd aan de Stuijvenburchstraat 66 in Eerbeek. Er wordt door de medewerkers van de GGD gevaccineerd met het Pfizer-vaccin.

Meer informatie over de locaties en tijden van de regiotour van de GGD is te vinden op de website www.ggdnog.nl/vaccinatielocaties. Vaccineren is niet verplicht. Men kiest zelf of men een prik wil of niet. Goed informeren helpt bij het maken van een keuze. Medewerkers van de GGD Noord- en Oost-Gelderland beantwoorden alle vragen, zodat men een keus kan maken op basis van goede, open en eerlijke informatie. Meer informatie over de laagdrempelige vaccinatiemogelijkheid is te vinden op de website www.ggdnog.nl/corona.

Van donderdag 23 tot en met zaterdag 25 februari komt de GGD wederom naar de gemeente Brummen. Ook dan is er vrije inloop van 11.00 tot 19.30 uur in het Servicepunt in Eerbeek.