Zorg

Geheugensteunpunt Brummen verzorgt voorlichting over dementie

Foto: Pixabay

Het Geheugensteunpunt Brummen verzorgt een voorlichting over mentorschap en bewindvoering bij dementie. Deelnemers krijgen uitleg over hoe ze (waar mogelijk) ontzorgd kunnen worden, zodat ze met vertrouwen verder kunnen.

Deze voorlichting is in handen van Compas Bewindvoering en Mentorschap. Leander Reulink is bewindvoerder en legt uit hoe men (financieel) zo zelfredzaam mogelijk kan blijven. Jannet te West is mentor en zij legt uit hoe een mentor ondersteuning biedt bij het nemen van complexe medische besluiten. Ook geeft zij informatie over hoe ze familie en vrienden met zorginhoudelijke expertise bijstaat.

“Heeft u ook vragen over de huidige situatie van u en uw partner, uw ouders, broer, zus of andere naasten? Leander en Jannet beantwoorden tijdens deze bijeenkomst graag uw vragen met betrekking tot zorg, overzicht en financiën rondom dementie”, aldus Heidi Nusselder, coördinator van het Geheugensteunpunt.

De voorlichting wordt gehouden op maandag 15 maart in het Tjark Riks Centrum, Derickxkamp 2a te Eerbeek, van 14.00 tot 16.00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden. Voor aanmelding kan men contact opnemen met telefoon 06-28457299 of e-mail:  brummen@hetgeheugensteunpunt.nl