Zorg

Alzheimer Nederland organiseert bijeenkomst in Lochem

LOCHEM – De afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland organiseert maandelijks een Alzheimer Trefpunt Lochem. Dit zijn ochtenden om elkaar te ontmoeten en informatie uit te wisselen. Ook zijn er elk jaar een tweetal thema-avonden en er is de Wereld Alzheimer Dag.

Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in of te maken heeft met dementie. U ontmoet lotgenoten, mantelzorgers en deskundigen en kunt met elkaar in gesprek gaan over de dingen die u meemaakt of die u bezighouden.

Op vrijdag 14 april 2023 is er weer een bijeenkomst van Alzheimer Trefpunt Lochem. Het thema is dit keer: Wegwijs in zorg en welzijn. Sprekers zijn Ron Hamelberg van ’t Baken Gemeente Lochem en Marieke Muilerman van Stichting Welzijn Lochem.

Meestal kun je zelfstandig of met behulp van bekenden je leven prima organiseren, maar soms is er meer nodig. ’t Baken vanuit de gemeente Lochem en Stichting Welzijn Lochem zijn er voor jou als je hulp en ondersteuning nodig hebt om zelfstandig te functioneren in de samenleving. Je kunt bij hen terecht voor al je vragen op het gebied van welzijn, zelfstandig wonen, zorg, financiën en algemene voorzieningen. Ron en Marieke zullen op deze ochtend uitleg geven over de verschillende regelingen, hoe hun werkwijze is en wat ze precies voor je kunnen betekenen.

Datum: vrijdag 14 april van 10.30 uur tot 12.00 uur (inloop vanaf 10.00 uur), Stadshuus, Markt 3 Lochem. U bent van harte welkom; aanmelden vooraf is niet nodig!

Contact AT Lochem: at.lochem@alzheimervrijwilligers.nl. Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland: 06-1351 4411. Website.