Stedendriehoek

Zomerbraderie in Eerbeek

EERBEEK – Vanaf dinsdag 18 juli tot met eind augustus vindt om de twee weken iedere dinsdag de Zomerbraderie in het centrum van Eerbeek plaats. Om 11.00 uur opent de Zomerbraderie, waarbij de Stuijvenburchstraat verandert in een grote markt. De braderie duurt tot 18.00 uur.

Er zijn diverse ondernemers die een kraam met acties voor de winkel zetten en een flink aantal hobbyisten verkopen spullen die ze zelf gemaakt hebben. Voor de kinderen zijn er diverse kleine attracties en er zijn gezellige terrassen ingericht op het plein. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de directe omgeving. Papierschepperij het Oude Klooster vertelt het verhaal van het ontstaan van papier in Eerbeek en laat de kinderen zelf papier maken. Opgave voor een kraam kan bij Q Events (Jan Voorhuis), telefoon 06-55563398.

 

De dinsdagen waarop de Zomerbraderie plaatsvindt: 18 juli, 1 augustus, 15 augustus en 29 augustus. Voor meer informatie over evenementen en activiteiten in de gemeente Brummen, zie de website www.vvvbrummen.nl of de VVV app.