Stedendriehoek

Workshop stromend schrijven

ZUTPHEN – Ik loop waar ik val en me op moet rapen. Herken je dit gevoel, vertolkt in een dichtregel door Hans Andreus? Tijd om op zoek te gaan naar de bron van je creativiteit, om die zoveel mogelijk te laten stromen.

Yogadocent Fleur Bokhoven van Yogaschool Stroom aan de IJssel en dichter Eke Mannink, columnist van deze krant, ontwikkelden een vorm om via hun expertises mensen meer te kunnen laten stromen, zowel lichamelijk als geestelijk. Beweging en aandacht staan hierin centraal. Stromend schrijven heet hun methode, ze delen hem graag in de gelijknamige workshop.
Dat doen ze tijdens een middag van verstilling en beweging, van lichaam en geest. Via yoga- en schrijfoefeningen die op een subtiele manier op elkaar inwerken.
Ze gaan je laten schrijven en voelen, dieper voelen en schrijven. Met tijd voor thee, een zomerdrankje en een sesamhapje – door kok Nick Luken, van Givo.

Het vindt op woensdag 29 mei plaats in Dat Bolwerck, huis voor kunst en gedachten in Zutphen, Zaadmarkt 112. Inloop vanaf 13.30 uur, de workshop duurt van 14.00 tot 17.00 uur, met nagenieten van 17.00 tot 18.00 uur. De kosten bedragen 37,50 per persoon. Aanmelden via Dat Bolwerck, e-mail info@datbolwerck.nl en telefoon 06-21878344.