Winacties

Win een gezichtsbehandeling t.w.v. 75 euro bij La Joie

Of je nu wilt ontspannen en even afstand wilt nemen van de drukte in je dagelijkse leven, als je huid wel een oppepper kan gebruiken of als je toe bent aan een nieuwe look, laat je dan heerlijk verzorgen bij La Joie instituut voor huidverbetering in Zutphen. Zij is gespecialiseerd in huidverbetering, massage, ontharen, make-up en hairstyling. La Joie beschikt over een uitgebreid aanbod aan behandelingen voor huidverbetering en huidverjonging. Iedere huid is anders en daarom biedt zij ook geen standaardbehandelingen. Klinkt dit niet geweldig? Doe dan mee met onze winactie. Wij mogen een gezichtsbehandeling ter waarde van 75 euro weggeven!

Wat doe je op hierop kans te maken?
. Ga naar de winactie op onze Instagram of Facebookpagina.
. Tag in de reacties waarom jij deze behandeling wel kan gebruiken.
. Tag ook Nieuwsblad Stedendriehoek en @Medik8Benelux (Facebook) of @medik8_nederland (Instagram).

Over de gezichtsbehandeling

Age Defying Facial Medik8 is een ontspannende verjongende gezichtsbehandeling met vitamine C voor bescherming en herstel en vitamine A om de huid te stimuleren. De combinatie resulteert in een jeugdige uitstraling van de huid. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van het huidverbeteringsmerk Medik8. Onderzocht door biochemici, geformuleerd door farmacologen en ontwikkeld door huidverzorgingsexperts. Medik8 heeft zich toegelegd op het produceren van de hoogst mogelijke kwaliteit huidverzorgingsproducten met de beste ingrediënten in de juiste sterktes en met bewezen resultaat. Medik8 heeft huidverzorgingslijnen op maat voor het oplossen van specifieke huidproblemen. Medik8 wordt uitsluitend geadviseerd en verkocht door professionals zoals dermatologen, huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten en gecertificeerde Spa & Wellnessbedrijven.

Medik8 wordt aanbevolen door plastisch chirurgen, dermatologen en huidverzorgingsprofessionals over de hele wereld. Medik8 wordt niet op dieren getest is en is 100% veganfriendly.