Winacties

Ontmoet je favorieteninja in Cinemajestic

ZUTPHEN – “Kom op woensdag 18 oktober om 11.00 uur naar de bioscoop Cinemajestic Zutphen en ontmoet jouw favoriete filmheld! Ga met hem op de foto en ontvang ook nog een glaasje kinderchampagne. Hiernaast is er volop gelegenheid om te knutselen en geschminkt te worden. De middag is pas helemaal compleet als je de film bekijkt die om 11.45 uur start. Kom je ook?” nodigt Cynthia Marras alle kinderen uit.

In dit grote Ninjago filmavontuur komt de jonge Lloyd, alias de Groene Ninja, samen met zijn vrienden in actie in de strijd om Ninjago Stad. Lloyd en zijn vrienden zijn geheime krijgers en LEGO® meesterbouwers en onder aanvoering van de wijze en geestige Sensei Wu moeten zij Lord Garmadon verslaan. Deze kwaadaardige krijgsheer is niet alleen de meest verschrikkelijke man ooit, maar ook nog eens Lloyds vader. Tijdens een episch gevecht tussen de mechs en vader en zoon, worden de dappere maar nog ongedisciplineerde ninja’s gedwongen hun ego’s opzij te zetten en samen te werken om hun innerlijke krachten te ontketenen.

Een compleet avondje uit in Zutphen kan in servicebioscoop Cinemajestic, gevestigd op het adres Dreef 8 op bedrijventerrein De Mars. Het theater beschikt over vier zalen, met elk 160 tot 180 stoelen, waarin tot 550 bezoekers van de nieuwste films kunnen genieten. Service staat bij Cinemajestic hoog in het vaandel, want tijdens de film kunnen bezoekers met één druk op de knop een bestelling voor een snack of drankje doorgeven. De bestelling wordt aan de stoel gebracht. Achteraf kunnen bezoekers in het Grand Café nagenieten van een hapje en een drankje. Voor meer informatie, zie de website www.cinemajestic.nl

Lezers van Nieuwsblad Stedendriehoek die kans willen maken op vrijkaarten voor de film Ninjago, kunnen tot uiterlijk vrijdag 13 oktober 15.00 uur een e-mail sturen naar redactie@stedendriehoek.net. De winnaars krijgen per e-mail bericht.