Winacties

Met Berkhout Reizen naar grote evenementen

ZUTPHEN – Schoolreisje? Een dagje pretpark? Evenementenvervoer of een excursie als personeelsuitje? Niets is leuker dan reizen met een luxe touringcar. Samen uit, samen thuis. En tegen een nette prijs! Berkhout Busreizen brengt je snel, veilig en comfortabel naar de plaats van bestemming! Rechtstreeks, zonder overstappen.

Berkhoutreizen is er voor jong en oud. “Wij verzorgen reizen voor alle leeftijden. Voor groepen van 8 tot 200 personen beschikt Taxi Berkhout over eigen bussen. Hiermee brengen wij u en uw familie, vrienden, collega’s veilig naar het juiste adres”, vertellen Fred Stravers en Niek Berkhout.

Berkhoutreizen biedt ook de mogelijkheid om zelf je reis samen te stellen. “Dat kan al vanaf 8 personen! Leuk als personeelsuitje, vrijgezellenfeest of stedentrip met bijvoorbeeld je studentenvereniging. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Ook is er de mogelijkheid om bijvoorbeeld evenementen gecombineerd te bezoeken; houd hiervoor onze facebookpagina berkhoutreizen in de gaten. Een voorbeeld hiervan is De Diekabus: die rijdt elke zaterdag gecombineerd naar Markelo.

Lezersactie
De onderneming rijdt vrijdag 17 november naar de buitenfair Spirit of Winter bij Paleis Het Loo in Apeldoorn en donderdag 23 november en vrijdag 8 december naar de Kerstmarkt in Oberhausen. De kosten voor vervoer bedragen 22,50 euro per persoon. Bij Spirit of Winter is het entreekaartje bij de prijs inbegrepen. Zie voor meer informatie: www.berkhoutreizen.nl. Lezers van Nieuwsblad Stedendriehoek maken nu kans op 2 gratis zitplaatsen per evenement in een touringcar van Berkhout Busreizen. Zij dienen daarvoor uiterlijk maandag 13 november een e-mail te sturen naar redactie@stedendriehoek.net, onder vermelding van Spirit of Winter dan wel Kerstmarkt Oberhausen. De winnaars krijgen ook per mail bericht.

Touringcars
Berkhout Busreizen is een relatief nieuwe loot – vanaf 2015 – aan de stam van Taxi Berkhout, dat al sinds 2000 actief is binnen Zutphen. “Inmiddels hebben we vier bussen beschikbaar: twee touringcars voor maximaal 54 personen, één stadsbus voor maximaal 80 personen en een kleine touringcar voor maximaal 18 personen.

Voor meer informatie: Berkhout Reizen, Industrieweg 99j te Zutphen. Telefoon 0575-525345 en e-mail info@taxiberkhout.nl