Winacties

Masterclass en presentatieconcert

ZUTPHEN – De bekende bariton Peter Kooij (zie foto), barokspecialist bij uitstek, komt van vrijdag 13 tot en met zondag 15 oktober een Masterclass verzorgen bij Dat Bolwerck, samen met sopraan Johannette Zomer.

De lessen bij Dat Bolwerck, Zaadmarkt 112 te Zutphen, zijn openbaar toegankelijk op vrijdag 13 en zaterdag 14 oktober vanaf 9.45 uur, tegen betaling van €10,- (inclusief koffie/thee, contant te voldoen). Op zondagmiddag wordt het weekend afgesloten met een presentatieconcert om 16.00 uur in de Sint Janskerk aan de Nieuwstadskerksteeg, waar de deelnemers maar ook de ‘meesters’ zelf voor het voetlicht treden. Johannette en Peter brengen de prachtige Dialoog Cantate Ich geh und suche mit Verlangen’ (BWV 49) en het orkest van dienst is het Tulipa Consort. Voor informatie en kaarten zie de website www.johannettezomer.com
Lezers van Nieuwsblad Stedendriehoek die kans willen maken op vrijkaarten voor het presentatieconcert op zondag kunnen uiterlijk donderdag 12 oktober een e-mail sturen naar redactie@stedendriehoek.net. De winnaars krijgen per e-mail bericht.