Stedendriehoek

Wijkloket voor het Waterkwartier

ZUTPHEN – Wekelijks kunnen inwoners van het Waterkwartier in hun eigen wijk in contact komen met verschillende organisaties, zoals de gemeente Zutphen, Perspectief Zutphen, Woonbedrijf Ieder1 en de politie. Het Wijkloket is iedere donderdagochtend van 10.30 tot 11.30 uur in wijkcentrum Waterkracht, Ruys de Beerenbrouckstraat 106.

Het Wijkloket is een spreekuur, waar inwoners terecht kunnen met allerlei zaken die spelen in de wijk. Hierbij kan het bijvoorbeeld gaan over het ophalen van afval, vragen voor Woonbedrijf Ieder1, signalen van overlast en leuke ideeën voor activiteiten in de wijk. Bij het Wijkloket wordt zo snel mogelijk een reactie gegeven op de vragen of ideeën van inwoners. Vaak kan dat ook al ter plekke.

De betrokken organisaties maken het op deze manier gemakkelijk voor inwoners om in contact te komen. Iedereen kan langskomen en ideeën, zorgen of vragen bespreken.

Foto:

Medewerkers bij het Wijkloket in wijkcentrum Waterkracht: Tess Hendriks (Perspectief),  Axel Oude Velthuis (Ieder1), Mark Rietdijk (Perspectief), Esther Teunissen (gemeente Zutphen), Marien ten Brinke (Politie) en Clemens Menting (Perspectief).