Stedendriehoek

Werken aan een ‘leeftijdsvriendelijk Zutphen’

ZUTPHEN – Op donderdagmiddag 25 januari vindt in het Odensehuis in Zutphen een bijeenkomst plaats voor bewoners en professionals over leeftijdsvriendelijk Zutphen’. “Tijdens deze bijeenkomst gaan we in gesprek over wat u belangrijk vindt en wat wij met elkaar kunnen doen

U kunt zich laten inspireren door mooie initiatieven die al zijn ontstaan, maar ook uw eigen ideeën of wensen worden gehoord. “Denk bijvoorbeeld aan een netwerk van open huiskamers waar je koffie kunt drinken, een huiskamer-filmfestival met gesprekken tussen generaties over vroeger en nu, rollator- en dementievriendelijke paden en routes, comfortabele bankjes in parken en op plekken in de binnenstad.”

Meer informatie vindt u op www.leeftijdsvriendelijkestad.nl

 

U bent van harte welkom op donderdagmiddag 25 januari, 14.00 tot 17.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur) in het Odensehuis aan de Tengnagelshoek 6. Aanmelden kan door een mail te sturen naar mobilityscoutsnederland@gmail.com , bellen met 06 53299310 (Inger Luijten) of een briefje in de bus te doen bij Proostdijsteeg 2 (Laura Christ).