Stedendriehoek

Wensen aanmelden voor Nationale Ouderendag

ZUTPHEN – Senioren in Zutphen en Warnsveld kunnen nog tot zondag 23 juli een wens indienen voor de Nationale Ouderendag. “Op 6 oktober zorgen wij ervoor dat een vrijwilliger de wens in vervulling laat gaan. De Zutphense Nationale Ouderendag wordt georganiseerd door de Stadsonderneming Zutphen en het Odensehuis”, vertelt Lex Hemelaar.

De afgelopen weken zijn al zo’n 20 wensen ingediend. Een toneelstuk zien, een rondvlucht boven Zutphen, een dagje naar de Orchideeëntuin, meevaren op een loodsboot in de haven van Rotterdam, iemand die de ramen komt lappen, een rondrit door Zutphen op de tandem. Zomaar een greep uit de ingediende wensen.

 

Hemelaar: “We verwachten nog veel meer wensen! Ouderen kunnen hun wens aanmelden via de wenskaart. Deze ligt op diverse plekken in de stad. U kunt de kaart ook telefonisch aanvragen via 0575-820228 of via e-mail zutphen@nationaleouderendag.nl. Vul de wenskaart in en doe deze vóór 23 juli op de bus. Daarna nemen we contact met u op om uw wens te bespreken en gaan we iemand zoeken die uw wens wil vervullen. Deze vrijwillige wensvervullers mogen zich ook nu al aanmelden via het bovenstaande e-mailadres. Op vrijdag 6 oktober gaan u en de wensvervuller er samen een mooie dag van maken!”