Stedendriehoek

Wandeling voor vroege vogels over Gorsselse Heide

Op zondagochtend 18 april verzorgen IVN en Marke Gorsselse Heide een wandeling voor vroege vogels over de Gorsselse Heide. Deze goed bewaarde natuurparel is een van de belangrijkste en grootste natte heideterreinen in Oost-Gelderland. Deelnemers lopen een route van circa 4 kilometer en laten zich onderweg verrassen door de vogels en andere bewoners van dit natuurgebied. Gidsen geven onderweg informatie.

“Zorg op dit vroege uur in het voorjaar voor warme kleding. Neem eventueel een verrekijker mee”, adviseert de organisatie. De start is tussen 06.00 en 07.00 uur op de hoek Elzerdijk/Gerrit Slagmanstraat in Eefde. Honden kunnen niet mee. Aanmelden is verplicht tot uiterlijk vrijdag 16 april via e-mail: lucievanzeijts@gmail.com. “Kom je alleen en wil je graag met anderen lopen? Geef dit even aan bij je aanmelding, dan maken we groepjes van maximaal vier personen.”

Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Informatie over de excursie is verkrijgbaar via telefoon 0575-543824. Voor meer informatie: www.markegorsselseheide.nl en www.ivn.nl/afdeling/zutphen