Stedendriehoek

Wandeling op Gorsselse Heide

Op vrijdagavond 3 juli verzorgen IVN Zutphen en Marke Gorsselse Heide een zomeravondwandeling over de Gorsselse Heide. Natuurgidsen gaan met deelnemers op pad om de sfeer en de geluiden van een avond op de hei te ervaren.

“We laten ons verrassen door vogels en andere bewoners van dit gebied. In de schemering spotten we misschien de houtsnip en de vleermuis”, aldus een van de gidsen. “Het startpunt is hoek Reeverdijk/Elzerdijk te Eefde. Honden kunnen helaas niet mee. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Om ons aan de RIVM-richtlijnen te kunnen houden, is er een maximumaantal deelnemers voor deze excursie. Deelname is daarom alleen mogelijk na aanmelding. Dat kan tot uiterlijk donderdag 2 juli (18.00 uur) via e-mail: lucievanzeijts@gmail.com. Informatie over de excursie is verkrijgbaar via telefoon 0575-543824.”

De excursie begint tussen 20.00 en 20.30 uur, om aankomst van de deelnemers te spreiden (coronamaatregel). Meer informatie is te verkrijgen via de websites www.ivn.nl/afdeling/zutphen en www.markegorsselseheide.nl.