Stedendriehoek

Walhalla voor wandelaars en kampeerders

LOCHEM – In de sfeervolle winkel van Holiday Sport aan de Vordenseweg 1 in Lochem vindt men naast een royaal aanbod van caravans, alles op het gebied van wandelen, reizen en kamperen: schoenen, kleding, rugzakken, verrekijkers, navigatie, tropenzorg, reisbenodigdheden en kampeeraccessoires.

Het is een zeer complete winkel met voor ieder wat wils op het gebied van kamperen en wandelen. Niet alleen de wandelaar die op zondag zijn wandelschoenen aantrekt, maar ook de doorgewinterde hiker zal bij Holiday Sport zeker slagen. In de sfeervolle wandel- en reiswinkel kan men kiezen uit een groot assortiment wandelschoenen voor dames en heren. Met de juiste kleding en een goed zittende heuptas of rugzak kan men genieten van alles wat men onderweg tegenkomt. Ervaren en gepassioneerde medewerkers helpen bij het maken van een keuze, zodat iedereen vol vertrouwen op pad kan gaan. “Gaat u op reis en wilt u advies over een bestemming? Een complete afdeling reisboeken en landkaarten met meer dan 5.000 titels biedt alle informatie die u wenst.”

Vorig jaar vierde Holiday Sport te Lochem het 35-jarig bestaan. In de afgelopen jaren heeft dit bedrijf zijn bekendheid verworven met de verkoop, onderhoud en het schadeherstel van caravans. Het vertegenwoordigt de merken Fendt, Hobby en Dethleffs. Het bedrijf presenteert zich steeds nadrukkelijker als vakantiewinkel. Zo organiseert Holiday Sport maandelijks een wandeltocht waar wandelaars elkaar ontmoeten en samen de omgeving ontdekken.

‘Zo vrij kun je zijn’

Of je nu lekker vanuit huis een wandeling maakt of vanuit de tent of caravan in je wandelschoenen wilt stappen, je vindt het allemaal in Lochem. De natuur en culturen ontdekken in voor u (on)bekende streken. ‘Zo vrij kun je zijn’ luidt niet voor niets de slogan en is waar het team van Holiday Sport voor staat. Holiday Sport is, kortom, de ontmoetingsplek waar kampeerders en wandelaars geïnspireerd raken. Holiday Sport is geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

Holiday Sport is gevestigd aan Vordenseweg 1 in Lochem. Telefoon 0573-253795 en website www.holidaysport.nl