Stedendriehoek

Vrolijk zingen in dialect

VOORST – De werkgroep Cornelis Hissink houdt op zondag 19 november de jaarlijkse vrolijke dialectmuziekmiddag. Deze vindt weer plaats in de grote zaal van het Dorpshuis in Voorst.

Een dialectmuziekmiddag zonder het Brook Duo (zie foto) vindt de werkgroep maar niets; daarom heeft Hissink Gerrit Jan Oplaat en Henny Tijink opnieuw uitgenodigd voor een gezellig optreden met oude en nieuwe liedjes. Het optreden van het Brook Duo uit Markelo wordt afgewisseld met muziek en zang van het orkest Hinter Ecke Musikanten uit Wilp-Achterhoek. Onder leiding van Gert Jacobs speelt dit weer bekende krakers uit het land van de bergen. De presentatie is in handen van Martien Kobussen, bekend van het dialectradioprogramma Mo’j is luusteren.
De muziekmiddag begint om 13.30 uur en gaat door tot rond 16.30 uur. De kaarten kosten 6 euro en zijn te verkrijgen bij Bakker Bril aan de Rijksstraatweg, het Dorpshuis aan Schoolstraat 14, tijdens de openingsuren (telefoon 0575-502756) en Cornelis Hissink aan de Tuinstraat 2 in Voorst.