Stedendriehoek

Vier sterke woonwinkels onder één dak

Het is alweer drie jaar geleden dat de outletwinkel op de woonboulevard van Zutphen plaatsmaakte voor de woonwinkels Profijt Meubel, Pronto Wonen en Superkeukens van de Internationale Meubel Groep (IMG). Hoewel de outlet nog een beetje in leven werd gehouden door Woon Cash & Carry, heeft deze winkel sinds kort plaatsgemaakt voor LABEL51. In deze experience store vindt u een frisse en jonge meubelcollectie.

De woonwinkels hebben een gezamenlijke entree. Wie hier binnenloopt kan met de (rol)trap of lift naar boven. Door een sfeervolle passage loopt u langs een koffiehoek en de diverse winkels. Het pand van totaal 7000 vierkante meter heeft een open karakter, waardoor u overal makkelijk naar binnen stapt. Binnendoor slingert u van de ene in de andere winkel. “De formules versterken elkaar duidelijk en vullen elkaar bovendien goed aan”, vertelt Job Bulsink. “De collecties verschillen en hebben daardoor elk hun eigen doelgroep.” De winkels bieden een breed assortiment: van actueel tot trendy en van massieve meubelen tot zelfmontage. “Wij bieden daarnaast uitgebreid interieuradvies en vinden het belangrijk dat u een goed gevoel bij de verkoop heeft en dat dit bij u past.”

LABEL51

De nieuwste aanwinst in het pand is de experience store van LABEL51. Dit is een Nederlands meubelmerk, dat in 2012 is opgericht en gespecialiseerd is in meubels, verlichting, vloerkleden en decoratie. In Zutphen beschikt de store over ruim 800 vierkante meter. Men vindt hier onder andere een enorme stoelencollectie (met zo’n 150 verschillende stoelen) en mooie leren bankstellen. Mark Joosten: “Het is echt een aanvulling op het bestaande assortiment. Het merk biedt de consument een eigentijdse collectie met zowel unieke als authentieke items tegen een concurrerende prijs en een snelle levering direct vanuit de fabriek aan huis. LABEL51 staat bekend om zijn industriële designs, gemaakt van grove materialen in stoere vormen en kleuren en vooral met oog voor detail.”

Alle woonwinkels zijn de hele week geopend, ook op vrijdag – koopavond – en zondag. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Daarnaast is het mogelijk om naast een bezorgservice, bij een aankoop gebruik te maken van een (gratis) aanhanger of bus.