Stedendriehoek

Vier dagen kermis in Brummen

BRUMMEN – Van vrijdag 25 tot en met maandag 28 augustus is het weer kermis in Brummen. Als vanouds is Dorpslokaal Concordia de plek waar jong en oud samenkomen om er weer een geweldig feest van te maken. Er is voor ieder wat wils qua muziek. Ook wordt dit jaar weer samengewerkt met diverse lokale verenigingen, ondernemers en het Sint Jansgilde.

Op vrijdag bijt DJ Wesley het spits af met gevarieerde feestmuziek. Zaterdag wordt de muziek verzorgd door DJ Laurens, die garant staat voor een muzikaal festijn en in de loop van de avond wordt bijgestaan door zanger Jeffrey Pasie. De (vooral) Nederlandstalige zanger, bekend van zijn optredens in stadion De Adelaarshorst in Deventer, zal zijn repertoire ten gehore brengen.
DJ Sander maakt er zondag de hele dag een groot feest van, met hits variërend van house, après-ski tot kinderdisco. Maar zondag is DJ Sander niet alleen, ook de band Rockaholics (zie foto) komt langs. Met een breed scala aan nummers in hun repertoire weten ze moeiteloos verschillende muziekstijlen te combineren en het publiek te verrassen.

Spetterend feest

De traditionele kermismaandag wordt vroeg in de ochtend gestart bij Dorpslokaal Concordia. Vanaf hier gaat de stoet met de oud-koning(in)en en het Sint Jansgilde richting de vogelwei. Zodra de vogel geschoten is en de meute weer richting het dorp trekt, barst het feest weer los bij Concordia. DJ Jeronimo is dan de man op het podium die het publiek gaat vermaken met zijn muziek. Met een supergevarieerde show bomvol speciale effecten, de meest fantastische meezingers, dans en theater maakt de band Melrose van elke show een spetterend feest.
Meer informatie is te vinden op de website dorpslokaalconcordia.nl en de Facebookpagina.