Stedendriehoek

Verkiezing als steun voor kappers

ZUTPHEN – Alle kappers en kapsalons in de gemeente Zutphen zitten in deze coronatijd zonder werk, maar de Verkiezing van de Leukste Kapper en Kapsalon gaat dit jaar ‘gewoon’ door.

Aan verschillende kappers en kapsalons is gevraagd of de verkiezing in deze onzekere tijden wel doorgang moet vinden. Zij gaven aan van wel, omdat de verkiezing juist een middel is dat kan helpen om deze crisis door te komen. Mensen in de gemeente Zutphen kunnen nu stemmen op hun favoriet via www.kapperenkapsalon.nl.

“In deze tijden is het extra belangrijk om deze vakmensen een hart onder de riem te steken. Dit wordt ook massaal gedaan, gezien de 15.000 stemmen die al in de eerste week zijn uitgebracht”, aldus Niels Groot van Vote Company, dat de verkiezing samen met Kapperskorting.com, Top Hair Benelux, The Hair X-perience en United Consumers organiseert.

Genomineerde kappers en kapsalons voeren al flink campagne via hun website en social-mediakanalen. Op www.kapperenkapsalon.nl/gemeente/zutphen zijn de genomineerden te zien, evenals de huidige tussenstand. Er kan nog tot en met 20 juni worden gestemd. De winnaars ontvangen een Award.