Stedendriehoek

Verbindend bewegen met je kind  

Op vrijdagochtend 15 december is de volgende ontmoeting van Café Ouders & Co. Iedereen is welkom van 9.00 tot 11.30 uur in wijkrestaurant Geweldig! van het Sint Elisabeth, Geweldigershoek 39 te Zutphen.

Monique van Studio Rafiki komt die ochtend samenspel laten ervaren: verbindend bewegen. “Door middel van laagdrempelige lichaamscontactspelletjes bouw je aan een goede band met je kind. Ervaring is niet nodig: jij en je kindje is genoeg. Speel, lach, verwonder en groei. En dat is precies wat we gaan doen. Door met humor, plezier en verwondering samen te bewegen, groei je. Kom je lekker meedoen en ervaren? Heeft je kind een lievelingsknuffel? Neem die vooral mee; die mag ook meedoen!”

Café Ouders & Co biedt een gezellige en leerzame ontmoetingsplek voor zwangeren en ouders met een baby en/of jonge kinderen. Het uitgangspunt is dat ouders onder het genot van een kop koffie of thee elkaar ontmoeten, zodat ze van gedachten kunnen wisselen over het ouderschap en daarbij behorende ervaringen of vragen die ze tegenkomen, terwijl de kinderen met elkaar kunnen spelen. Naar behoefte worden thema’s rond opvoeding en ontwikkeling van het kind of kinderactiviteiten georganiseerd. Er zijn steeds twee gastvrouwen aanwezig die de ouders ontvangen. Zij zijn zelf ook moeder en/of werkzaam in de ouder- en kindzorg.

Een keer in de maand zijn ouders met hun baby en/of kindjes vanaf 09.00 tot 11.30 uur van harte welkom in Geweldig!. Geplande thema’s of activiteiten gaan om 10.00 uur van start. Er is voor de kinderen speelgoed aanwezig. De toegang is gratis en consumpties zijn voor eigen rekening. Voor meer informatie over themaochtenden/activiteiten, zie: https://geboortenis.nl/cafe-ouders-co-in-cafe-geweldig/