Stedendriehoek

Unieke Wandel4Daagse Eerbeek

Stichting Wandel4Daagse Eerbeek verzorgt dit jaar, in samenwerking met Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en eRoutes, een alternatieve Wandel4Daagse. De Home Edition maakt van de Wandel4Daagse in deze coronatijden een verantwoord feestje. Met een speciale app lopen de deelnemers hun eigen routes op hun eigen moment. Zo wordt drukte en groepsvorming voorkomen. En na afloop ontvangt iedereen die de alternatieve tocht volbrengt vanuit de stichting een medaille en een oorkonde.

Voor de tweede keer op rij kan Stichting Wandel4Daagse Eerbeek de reguliere Wandel4Daagse niet organiseren vanwege de coronacrisis. Met deze alternatieve editie kan jong en oud in Eerbeek, Loenen en Laag-Soeren toch genieten van mooie wandeltochten in Eerbeek en omgeving.

Home Edition

Tussen 19 april en 30 juni kunnen deelnemers de Home Edition van de Wandel4Daagse Eerbeek lopen. Om er wel een prestatie van te maken, moeten de deelnemers de vier wandeldagen in twee weken afleggen. Verder staat het moment van wandelen vrij. Dat mag ’s avonds zijn, maar ook overdag, doordeweeks of in het weekend. Inschrijven is mogelijk via www.4daagse-eerbeek.nl. Deelname kost €6,50. Er kan gekozen worden uit drie afstanden: 2,5 of 5 of 10 kilometer. Na inschrijving kan direct gestart worden met wandelen.

Eigen routes

Na inschrijving krijgen de deelnemers toegang tot de app eRoutes. Deze app maakt routes vanaf een zelf te bepalen punt en afstand. Dit zijn zogenoemde ‘ronde routes’, dus het eindpunt is hetzelfde als het startpunt. De app houdt bij waar en hoeveel de deelnemers lopen. En verrast ze onderweg met leuke berichten. Meer informatie is te vinden op: www.4daagse-eerbeek.nl