Stedendriehoek

Tulpenactie Lionsclub

ZUTPHEN – Na twee coronajaren zet de Lionsclub Zutphen dit jaar een traditie voort met de verkoop van tulpen voor de dierenweides en kinderboerderijen in Zutphen en Warnsveld.

Vier zaterdagen lang bellen de Lionsleden huis aan huis aan met een aantrekkelijk aanbod van verse tulpen. Deze worden ’s morgens in alle vroegte geplukt bij een tulpenkweker in Voorst. De voorgaande jaren hebben uit de opbrengst nagenoeg alle dierenweides en kinderboerderijen in de hele gemeente honderden euro’s ontvangen, om reparaties uit te voeren of dierenvoer te kopen. Het geld was overal meer dan welkom.

Op zaterdag 4 februari is de Lionsclub actief in de wijk Leesten en op zaterdag 11 februari in het nieuwe gedeelte van Warnsveld, in de wijk Overkamp ten zuiden van de Draaiomsdreef en de Scheperdreef. Op 18 februari wordt er aangebeld in Warnsveld in het oude dorp en op de laatste zaterdag in februari in de Zuidwijken en de Polbeek. De Lionsleden zijn te herkennen aan de opvallende witte jacks met logo en een fleurige bak tulpen. (Foto: PR)