Stedendriehoek

Tien jaar Ondernemerscafé in Zutphen

ZUTPHEN – Het Ondernemerscafé in Zutphen bestaat bijna tien jaar. Op donderdag 29 december wordt dat gevierd met een extra feestelijke editie.

Het is ook het moment dat Fiona de Heus na tien jaar stopt met de organisatie en het stokje overdraagt aan drie enthousiaste deelnemers: René Schuurman, Anita van den Berg-Gouw en Bianca Procee, die dit samen met Mark Schiphorst van Fort Bronsbergen oppakken.

Two Gather XS (Erik, Chantal en Luuk Nengerman uit Zutphen) zorgt tijdens deze eindejaarsbijeenkomst voor een sfeervolle muzikale omlijsting. En om de avond tussen kerst en oud & nieuw nog een extra feestelijk tintje te geven, is de dresscode ‘black tie’. “We willen er een feestelijke avond van maken en ik roep dan ook graag iedereen op om te komen; zeker ook alle mensen die in de afgelopen jaren het Ondernemerscafé bezocht hebben”, zegt Fiona de Heus. Zoals gebruikelijk bij de inmiddels traditionele eindejaarsbijeenkomst in de kerstvakantie, zijn partners en kinderen ook van harte welkom. 

Deelname kost 15 euro per persoon (exclusief drankjes). Fort Bronsbergen is te vinden aan Bronsbergen 25 in Zutphen. Parkeren kan gratis voor de deur. Aanmelden is gewenst via e-mail: info@zutphenspersbureau.nl.