Stedendriehoek

Thema-avond Alzheimer Café Zutphen e.o. ‘Mantelzorgers aan het woord’

ZUTPHEN – In het Alzheimer Café komen mensen met dementie, hun naasten, hulpverleners en belangstellenden maandelijks samen. Het is een plek om lotgenoten te ontmoeten.

Tijdens de informele bijeenkomst, krijgen de bezoekers informatie over dementie en kunnen zij ideeën en ervaringen uitwisselen. Op woensdag 18 januari is iedereen van harte welkom in Buurtcentrum Het Bornhof in Zutphen.

Het thema van deze avond is: Mantelzorgers aan het woord. Hoe is het als je dierbare dementie krijgt? Wat verandert er in je relatie. Als belangrijkste verzorger van een naaste met dementie, kun je je eigen behoeftes uit het oog verliezen. Hoe bewaar je het evenwicht? Twee mantelzorgers vertellen hun verhaal. Zoals altijd is er gelegenheid tot het uitwisselen van ervaringen en het stellen van vragen.

Wanneer:            Woensdag 18 januari 2023
Waar:                   Het Bornhof, Hobbemakade 246, 7204 TB Zutphen
Welk tijdstip:    Inloop en koffie/thee vanaf 19.00 uur, het programma start om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur.

Online contact

Als u interesse hebt in de nieuwsbrief, kunt u een mail sturen naar: ac.zutphen@alzheimervrijwilligers.nl. Als u behoefte heeft aan een luisterend oor of advies, kunt u gratis bellen naar De DementieLijn. Deze is dagelijks van 9.00 tot 23.00 uur bereikbaar op 0800-5088.

Meer informatie op: www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland of bel naar Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland: 06-13514411.