Stedendriehoek

‘t Trefpunt eindelijk weer een trefpunt

GORSSEL – Vanwege de maatregelen rond het coronavirus moest Sport en Cultureel Centrum ’t Trefpunt, Molenweg 53 in Gorssel, op 13 maart om 19.00 uur de deuren sluiten. “Het was een behoorlijke klus om alle verenigingen, sportbonden, stichtingen en huurders op de hoogte te stellen van deze sluiting, maar gelukkig was iedereen erg begripvol”, vertelt Hester Bolink.

“In de tijd dat ’t Trefpunt dicht was, heeft het personeel alles prima schoongemaakt en een en ander volgens de richtlijnen coronaproof ingericht. Onze entreedeuren kunnen weer open, maar ook hier geldt: niet meer dan 30 personen binnen aanwezig. Er is voldoende ruimte in ’t Trefpunt om de 1,5 meter afstand te hanteren. In het horecagedeelte staan nog dezelfde tafels, maar nu met vier stoelen eromheen. Er hangen schermen, zodat een ieder veilig zijn/haar kopje koffie kan ophalen. En een hartige snack bestellen? Ook dat is weer mogelijk, want de frituur staat straks weer aan. De ruimte rond het biljart is gelukkig groot genoeg om met maximaal vier personen weer te komen biljarten. U bent hiervoor van harte welkom, maar graag wel van tevoren een afspraak maken.”

Omdat de binnensporten nog niet door mogen gaan, kan de sporthal nu worden verhuurd aan bedrijven, stichtingen of verenigingen die met maximaal 30 personen bij elkaar zouden willen komen, zegt Bolink. “Uiteraard kan er gebruikt gemaakt worden van de beamer, flipovers, geluidsinstallatie etc. Dit alles kan aangeboden worden met of zonder lunch. Interesse? Neem dan contact op met ’t Trefpunt. Om te vieren dat we weer open gaan, krijgen de gasten in de eerste week dat ’t Trefpunt open is een gratis plakje cake bij de koffie en bij de borrel gratis bitterballen.”

Omdat de binnensporten nog niet mogelijk zijn, is ’t Trefpunt voorlopig geopend op maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie, telefoon 0575-493576 en e-mail info@trefpunt-gorssel.nl