Stedendriehoek

Stoffen, fournituren en patronen

ZUTPHEN – Op zaterdag 19 oktober vindt van 09.30 tot 16.30 uur het Stoffen Spektakel weer plaats in de Hanzehal. De grote oppervlakte, de parkeergelegenheid en de aankleding zorgen voor het ideale dagje uit voor de liefhebber van stoffen in alle kleuren en soorten.

Damesstoffen, kinderstoffen, voeringstoffen, haute couture stoffen, bruidsstoffen gordijnstoffen, vitrages, meubelstoffen, decoratie stoffen, echt- of immitatieleer, immitatie bont, tafelzeil, polyetherschuim… kortom alles wat u nodig heeft om van stoffen iets te maken kunt u hier vinden. Ook alle benodigdheden en fournituren voor het maken van kleding, gordijnen, vitrages, enzovoort kunt u vinden op dit evenement.

De stoffen die u kunt verwachten zijn van bekende stoffenmerken en confectie-ateliers. Veel stoffenaanbieders hebben via hun leveranciers de beschikking over patronen en patronenboeken. Ook zijn er specialisten in patronen aanwezig die alles op het gebied van patronen aanbieden. Doordat er op zo’n evenement stoffendealers uit heel Nederland, België, Duitsland en/of Frankrijk zijn wordt er een uniek aanbod gepresenteerd. www.stoffenspektakel.nl