Stedendriehoek

Stap In Stap Uit

ZUTPHEN – Nadat begin juli plotseling de gele Bringo busjes van de weg werden gehaald, is de Stichting Stap In Stap Uit onmiddellijk begonnen met het zoeken naar een alternatief en dat is gelukt.

“We zijn ontzettend blij dat we nu kunnen melden dat we erin geslaagd zijn op 3 oktober met twee bussen onze dienstregeling te starten. Tot december 2021 hebben we, deels uit eigen middelen, deels uit aangevraagde subsidies, twee bussen kunnen huren. Voor de periode daarna gaan we in gesprek met diverse fondsen om onze busdienst voor vele jaren te ondersteunen.”

De busjes hebben een kenteken, zijn ingericht voor het vervoer van maximaal 6 personen, en kunnen meteen de weg op. “We hebben in de afgelopen hectische zes weken ontzettend veel warme reacties gekregen van onze toekomstige passagiers. We zijn daarom extra blij dat wij ze van dienst kunnen zijn.”

Dus, inwoners van Zutphen, De Hoven en Warnsveld: nog even geduld en dat ziet u ze weer: De (nu niet zo knalgele maar wel opvallende) busjes van Stap In Stap Uit, die onze 65 plussers en minder valide jongere mensen, naar het mooie middeleeuwse centrum van Zutphen gaan brengen.