Sport

Warnsveldse ‘girls’ zijn kampioen

Foto: Hans Wouters

WARNSVELD – Op woensdagavond 11 december 19.15 uur stonden de meisjes onder 19 (MO-19-1) van de Warnsveldse Boys aan de aftrap tegen WWNA MO-19 uit Wenum Wiesel. Inzet van de wedstrijd was het behalen van het kampioenschap, waarbij de meiden van de Warnsveldse Boys aan een gelijkspel voldoende zouden hebben.

De rust werd ingegaan met een 4-4 tussenstand. Na de rust werd er door de meiden van de Warnsveldse Boys zorgvuldiger gecombineerd en waren zij de bovenliggende partij. De uiteindelijke eindstand was 7-6  en na het bevrijdende eindsignaal klonk er een luid gejuich bij zowel meiden, trainers, staf als de vele aanwezige supporters en belangstellenden.

De sfeer langs de lijn was gedurende de gehele wedstrijd hartverwarmend. Ouders, familie en iedereen die de meiden een warm hart toedroegen leefden intens mee. De opkomst was geweldig en na het uitreiken van de kampioensschaal en de bloemen werd het kampioensfeest voortgezet in de kantine. De avond was een absoluut hoogtepunt en een goede reclame voor het meiden- en damesvoetbal.

MO-17-1 ook kampioen

Afgelopen zaterdag was het de beurt aan de meisjes MO-17-1 om het kampioenschap naar Warnsveld te halen. Helaas was de tegenstander Gorssel MO-17 niet in staat om een elftal op het veld te krijgen wat betekende dat de 3 punten, zonder te spelen, naar de meiden van de Warnsveldse Boys zijn gegaan. “Ze zijn ongeslagen kampioen geworden wat een geweldige prestatie is”, vertelt de vereniging. “Meiden, trainers en staf van harte gefeliciteerd! En, bij deze doen wij een oproep aan alle meisjes en dames die van voetballen houden om te komen spelen bij de Warnsveldse Boys. Voor verdere informatie en aanmelden zie onze site.”