Sport

Vrouwen voetballen nu ook op zaterdag

Sportclub Brummen neemt aan de voetbalcompetitie 2021-2022 deel met een vrouwenteam. In tegenstelling tot voorgaande jaren spelen de vrouwen hun wedstrijden op de zaterdagmiddag.

Inmiddels is een ruime selectie samengesteld, maar er is nog plaats voor meerdere geïnteresseerden. Zij kunnen voor informatie contact opnemen met Linde Teunissen, telefoon 06-53403316. De voetbalclub heeft, in overleg met speelsters en begeleiding, voor de zaterdag gekozen, waardoor er meer activiteiten op sportpark De Hazenberg plaatsvinden. Naast de heren-seniorenvoetballers spelen ook de jongens- en meidenteams op de zaterdag.

Minivoetbal

De jeugdafdeling van Sportclub Brummen verzorgt nog de komende vier zaterdagen (3, 10, 17 en 24 april) een minivoetbaltoernooi voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar. De activiteiten vinden plaats van 10.00 tot 11.00 uur op sportaccommodatie De Hazenberg. Een leuke onderbreking in deze coronatijd. Iedereen mag meedoen en zo vaak als men wil. Ook als je geen lid bent van Sportclub Brummen, ben je van harte welkom. Na afloop is er voor een ieder wat lekkers. Voor meer info kan contact worden opgenomen met Aljan Annevelink, telefoon 06-52727439.