Sport

VIOS-Eefde 2018-2019: Een geslaagd seizoen!

EEFDE – “Bij VIOS-Eefde is er in het seizoen 2018-2019 weer een hoop gebeurd. Zo werd het veertigjarig bestaan van de club dit jaar gevierd met diverse feestelijke activiteiten. De Join Volleybal Tour kwam bijvoorbeeld langs in Eefde, waar de Eefdese jeugd op een zonnige dag kennis kon komen maken met de volleybalsport.

Maar binnen de sportvereniging is met de diverse teams ook weer hard gestreden, soms voor het behoud van een plek in de huidige klasse, soms voor meer: die felbegeerde beker! In het geval van Jongens A en Heren 1 werd dit doel ook werkelijkheid. Van harte gefeliciteerd met jullie kampioenstitel aan het einde van een mooi seizoen!

De wedstrijden zijn inmiddels afgelopen, maar de trainingsavonden worden nog volop benut. Tot en met 19 juni kan er daarom nog volop meegetraind worden in de verschillende teams. Heb jij altijd al eens willen volleyballen? En zou jij aankomend seizoen een van onze teams willen komen versterken? Stuur dan nu een mail naar info@vios-eefde.nlen draai een aantal proeftrainingen mee om te kijken of het iets voor jou is.

Wij willen tot slot al onze vrijwilligers en sponsoren bedanken voor hun inzet en hun steun! Wij gaan er met zijn allen aankomend jaar weer een vrolijk en sportief seizoen van maken. Met twee nieuwe ballenkarren van Coop Versluis Eefde rollen wij dit seizoen goed uit.”