Sport

Stratentoernooi badmintonners

EERBEEK – Dinsdag 28 maart wordt in sporthal de Bhoele in Eerbeek de 16de editie van het Stratentoernooi van badmintonclub ’t Pluumpje gehouden. Het Stratentoernooi is een gezellig badmintontoernooi waarbij (speel)plezier voorop staat en iedereen welkom is. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met de badmintonsport en/of om een gezellige, sportieve avond te hebben.

Tijdens het Stratentoernooi spelen teams in poules badmintonwedstrijden tegen elkaar. Bij de poule-indeling wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met de sterkte van de teams. Deelnemers kunnen zich aanmelden met een team bestaande uit minimaal vier personen én een leuke (straat)naam. De teamsamenstelling (heren/dames) maakt niet uit, wel mag er maar maximaal één competitiespeler in een team zitten. Deelnemers kunnen zich ook individueel aanmelden, de organisatie probeert deze deelnemer(s) dan in een team in te delen.

Het Stratentoernooi start om 19.30 uur. Aan deelnemers wordt gevraagd om minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Het Stratentoernooi wordt rond 22.30 uur afgesloten met een prijsuitreiking. Deelname kost €7,50 per teamaanmelding of €2,- per individuele aanmelding. Aanmelden kan tot woensdag 22 maart via pluumpjestratentoernooi@gmail.com.

Website: www.bctpluumpje.nl.