Sport

Pittige training in de buitenlucht

In deze tijd met strenge coronamaatregelen is het heerlijk om in de buitenlucht te kunnen sporten. Vanaf 27 oktober starten de City Bootcamptrainingen weer in Zutphen op dinsdagavond en vanaf 29 oktober op donderdagavond. Beide trainingen beginnen om 19.30 uur.

Het is belangrijk dat sporten coronaproof gebeurt. Daarom biedt Sneeuwfit Zutphen uitdagende buitentrainingen aan voor jong en oud, waarbij de coronamaatregelen strikt gevolgd worden.

Op dinsdagavond 27 oktober om 19.30 uur start de City Bootcamp bij Vrije School de Zonnewende aan de Valckstraat 30 in Zutphen. Deze training wordt verzorgd door Fitcoach Wim Fokker. Het is een combinatie van balans, kracht, cardio, wandelen en hardlopen. Tijdens de training maken deelnemers gebruik van de aanwezige elementen in de omgeving zoals banken, boomstammen en trappen. Op donderdagavond begint de uitdagende training om 19.30 uur bij de Vrijeschool Zutphen aan de Weerdslag 14a, onder de enthousiaste leiding van Stef Berends. De trainingen zijn pittig, maar men kan tijdens de training het eigen niveau bepalen.

Opgave is niet verplicht en de eerste training is gratis. Door het gebruik van een strippenkaart kan men zelf kiezen welke training het best uitkomt. Kijk voor meer informatie op de website www.sneeuwfitzutphen.nl