Sport

Open dag bij TennisInn Zutphen

ZUTPHEN – Op zondag 2 april van 13.00 tot 16.00 uur houdt tennisvereniging TennisInn in Zutphen een open dag. Belangstellenden kunnen op deze dag vrijblijvend en informeel kennismaken met de tennissport, vereniging TennisInn en de tennisfaciliteiten van Fletcher Resort Hotel Zutphen, waar TennisInn gevestigd is. Ook worden belangstellenden van harte uitgenodigd gratis deel te nemen aan tennisclinics en mee te doen met onderlinge tenniswedstrijden.

De open dag is voor iedereen die belangstelling heeft, met of zonder tenniservaring, en is zowel bedoeld voor leden van TennisInn als niet-leden. Belangstellenden kunnen informatie inwinnen over de tennissport, de vereniging en de faciliteiten. Ook zijn er op de open dag tennisclinics onder leiding van tennistrainer Anneke Tempelman en organiseert TennisInn onderlinge wedstrijden voor iedereen die eraan deel wil nemen. Naast het tennissen is er natuurlijk ook gelegenheid voor een gezellig samenzijn onder het genot van een kopje koffie, thee of een drankje.

De vereniging vraagt mensen die mee willen doen eraan te denken om sportkleding en tennisuitrusting mee te nemen. Een tennisracket en tennisballen kan men eventueel lenen. Ook wanneer men geïnteresseerd is en alleen wil komen kijken, is men van harte welkom. Deelname is gratis en vrijblijvend.

Over tennisvereniging TennisInn

Tennisvereniging TennisInn is een relatief kleinschalige tennisvereniging in Zutphen met zo’n 120 leden. De tennisvereniging heeft de beschikking over zes gravelbanen en een multifunctionele kunstgras tennisbaan. Bovendien heeft de vereniging de beschikking over een tennishal met vier hardcourt tennisbanen, wat als voordeel heeft dat er altijd getennist kan worden, in alle seizoenen en onafhankelijk van het weer.

Locatie en contact

De open dag vindt plaats bij Fletcher Resort Hotel Zutphen. Het adres is: De Stoven 37 in Zutphen. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar de organisatoren van de open dag stellen het wel op prijs. Voor vragen en aanmelding kan men een e-mail sturen naar: tiz.competitie@gmail.com