Sport

Open dag bij TennisInn Zutphen

ZUTPHEN – Op zondag 7 april van 13.15 tot 17.00 uur houdt tennisvereniging TennisInn in Zutphen een open ledenmiddag. Belangstellenden kunnen op deze dag vrijblijvend en informeel kennismaken met de tennissport, vereniging TennisInn en de tennisfaciliteiten van Fletcher Resort Hotel Zutphen, waar TennisInn gevestigd is. Ook worden belangstellenden van harte uitgenodigd gratis deel te nemen aan een tennisclinic.

De open ledenmiddag is voor iedereen die belangstelling heeft, met of zonder tenniservaring; zowel leden van TennisInn als niet-leden zijn welkom. Belangstellenden kunnen informatie inwinnen over de tennissport, de vereniging en de faciliteiten. Ook is er op de open dag een tennisclinic onder leiding van tennistrainer Anneke Tempelman. Daarnaast is er ook gelegenheid voor een gezellig samenzijn onder het genot van een kopje koffie, thee of een drankje. De vereniging vraagt mensen die mee willen doen eraan te denken om sportkleding en tennisuitrusting mee te nemen. Een tennisracket en tennisballen kan men eventueel lenen. Deelname is gratis en vrijblijvend.

Tennisvereniging TennisInn is een relatief kleinschalige tennisvereniging in Zutphen met zo’n 120 leden. De tennisvereniging heeft de beschikking over zes gravelbanen en een multifunctionele kunstgrastennisbaan. Bovendien heeft de vereniging de beschikking over een tennishal met vier hardcourt tennisbanen, wat als voordeel heeft dat er altijd getennist kan worden, in alle seizoenen en onafhankelijk van het weer.

De open ledenmiddag vindt plaats bij Fletcher Resort Hotel Zutphen, De Stoven 37. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar de organisatoren van de open dag stellen het wel op prijs. Voor vragen en aanmelding kan men een e-mail sturen naar: tiz.competitie@gmail.com. (Foto: Rick Hoekman)