Sport

Leraren aan het volleybalnet

WARNSVELD – Op zondag 29 januari verzorgt Engeltherm WSV Volleybal in sporthal De Kei in Warnsveld een volleybaltoernooi speciaal voor leraren. Het toernooi start om 13.00 uur en zal ongeveer 17.00 uur worden afgesloten met een prijsuitreiking en een drankje aan de bar.

“Wij willen dit toernooi graag organiseren, omdat we het belangrijk vinden dat scholen onderling en met ons verbinding hebben, zodat we in de toekomst meer en gemakkelijker kunnen samenwerken. En dat zien wij vooral vanuit het perspectief dat we gezamenlijk meer kunnen doen aan het stimuleren van sport en beweging bij kinderen, dus ook de leerlingen op de basisscholen, middelbare scholen en de BSO’s. Daarom is dit toernooi voor ons ook een voorbereiding op de organisatie van schoolvolleybaltoernooien voor leerlingen in 2023”, aldus clubvoorzitter Max van Leeuwen. Deelname kost 15 euro per team. “We spelen het toernooi volgens de ‘normale’ volleybalspelregels van de Nevobo, waar we uiteraard soepel mee omgaan. Dat betekent dat minimaal zes personen in het team moeten zitten, maar meer mag natuurlijk ook. Na opgave ontvang je een bevestiging en later volgt dan nadere informatie, waaronder het speelschema.”
Van Leeuwen vervolgt: “Als er teams zijn die in hun voorbereiding belangstelling hebben voor een clinic of een proefles bij Engeltherm WSV, dan kunnen wij op afspraak trainers en zaalruimte beschikbaar stellen. Neem vooral snel contact op, zodat we deze clinics ook kunnen inplannen. Wil je een team opgeven, eerst meer informatie of je deelnemende team(s) opgeven voor een clinic, mail dan naar cmv@wsvvolleybal.nl. Graag hierbij contactpersoon en schoolnaam vermelden. We hopen dat we samen een sportief toernooi gaan hebben om het jaar 2023 in beweging te beginnen.”