Sport

KVZ verlengt contract met hoofdsponsor GMB

ZUTPHEN – GMB is al bijna 10 jaar hoofdsponsor van KVZ. Het bedrijf heeft zich opnieuw voor 3 jaar als hoofdsponsor aan de Zutphense korfbalclub verbonden. Onlangs ondertekenden directeur Gerrit Jan van de Pol en KVZ-voorzitter Henk Jan Milius het contract waarmee de overeenkomst wordt verlengd tot juli 2022.

Een actieve en bruisende sportvereniging als KVZ kan niet zonder sponsoren. De club is ontzettend blij met de stabiele, langjarige relatie met GMB en de belangrijke steun die het bedrijf als hoofdsponsor biedt. In ruil daarvoor is GMB uiteraard goed zichtbaar op de wedstrijdkleding en op de accommodatie van KVZ. Naast het logo op de wedstrijdshirts en de sponsorborden langs het hoofdveld, valt vooral de beeldbepalende GMB-korf op het dak van het clubhuis goed op.

Op de vestiging in Zutphen haalt GMB BioEnergie in de composteringstunnels al meer dan 30 jaar energie uit grondstoffen en ontwikkelt het nieuwe technieken om energie en nutriënten terug te winnen uit reststoffen. De ambitie van GMB is om geen energie verloren te laten gaan.