Sport

KVZ start het nieuwe jaar met nieuw toernooi

ZUTPHEN – Op zaterdag 4 januari 2020 wordt voor het eerst het Fresh Head Tournament gespeeld. Het nieuwe jaar fris starten met een nieuw korfbaltoernooi, bedoeld voor internationale topploegen en Nederlandse ploegen uit de eerste en overgangsklasse. Voor de spelers een prima gelegenheid om na de feestdagen weer in vorm te komen voor het vervolg van de zaalcompetitie. Voor het publiek een leuke afsluiting van de kerstvakantie met mooi korfbal.

In deze eerste editie neemt KVZ 1 het op tegen de Duitse landskampioen Pegasus en tegen NKC ’51 en Unitas, die dit zaalseizoen beide in de Overgangsklasse uitkomen. KVZ 2 speelt tegen Regio’72, Unitas en NKC’51. In beide Seniorenpoules worden de wedstrijden met schotklok gespeeld, wat het extra aantrekkelijk maakt om naar te kijken. KVZ A1 korfbalt tegen NKC’51, SEV en Oost Arnhem. Het toernooi vindt plaats in de Hanzehal en er wordt op drie velden tegelijk gespeeld. De eerste wedstrijden starten om 12.00 uur. De laatste wedstrijden eindigen om 17.00 uur. De entree is gratis.

De deelnemers van het toernooi genieten gezellig samen na met een lekkere daghap. Zo’n honderd spelers, staf en vrijwilligers hebben zich al aangemeld voor de daghap die wordt verzorgd door De Chinese Muur uit Warnsveld.