Sport

Handbalclub wil uitbreiden

BRUMMEN – “Misschien heb je al eens gehandbald en wil je in het seizoen 2022/2023 de oude schoenen weer uit de kast halen en je conditie weer op peil brengen na de coronaperiode. Om ons heen horen wij oud-leden en niet-leden aangeven dat zij wel weer willen gaan ballen of kennis willen maken met handbal”, aldus Ronald Tuurenhout van HV Brummen.

Inmiddels zijn veel nieuwe leden bij de vereniging gekomen in de leeftijdscategorie van 5 tot en met 8 jaar. “Wij hopen nu ook in andere categorieën meisjes, jongens, dames en heren warm te maken voor de handbalsport en natuurlijk ook bij de bestaande teams meer leden te mogen verwelkomen. Heb jij misschien interesse? Neem dan contact op met de vereniging, zodat wij kunnen bekijken of er voldoende animo is en jullie kunnen uitnodigen om eventueel op donderdagavond in sporthal de Bhoele te Eerbeek te gaan starten met het trainen van deze groepen. Misschien heb je vrienden of kennissen die je ook warm kunt maken om een poging te wagen.”

Graag start HV Brummen volgend seizoen met een mannenteam vanaf 17 jaar, recreatieve dames vanaf 17 jaar (midweekcompetitie) en D/C-jeugd vanaf 11 jaar, die gaat spelen in competitieverband in een gemengd-, meisjes- of jongensteam. Voor meer informatie kan men contact opnemen met het secretariaat (06-23701444), zie de website www.handbal-brummen.nl of mail naar info@handbal-brummen.nl.