Sport

Fanatieke spelers en een goede sfeer

ZUTPHEN – Van 29 augustus tot en met 4 september houdt LTC Zutphen het jaarlijks terugkerende By Chiel LTC 35+ tennistoernooi op het tennispark aan de Leeuweriklaan 52. De hele week wordt fanatiek gestreden om de eer in de categorieën 3 tot en met 8 in alle onderdelen (enkel- en dubbelspel). Wie mee wil doen, kan zich inschrijven via Toernooi.nl. De inschrijving sluit op 15 augustus.

Het By Chiel LTC 35+ toernooi staat al jaren bekend om de fanatieke spelers, de spannende wedstrijden en de goede sfeer. Iedere avond zijn er lekkere hapjes. Chiel verzorgt een mosselavond, Schaapveld zorgt voor een glas wijn bij de mosselen en slagerij Lammers is ook deze keer weer van de partij met diverse lekkernijen. Op woensdagavond is er live muziek met een optreden van Arij en Chris met singer-songwritermuziek.

Doordeweeks beginnen de wedstrijden om 18.30 uur en in het weekend wordt er overdag gespeeld. Zondag is de finaledag en worden alle winnaars aan het eind van de dag gehuldigd. Voor meer informatie kan men terecht bij Edward Faber, telefoon 06-38829020 of e-mail ltc35plus@hotmail.com