Sport

Dubbelslag voor Lea Dasberg en Waaier

ZUTPHEN – Op de velden van zvv Be Quick zijn woensdag 10 april, tijdens het Schoolvoetbaltoernooi van Zutphen, de wedstrijden voor de groepen 7 gespeeld. Ruim 260 kinderen van de groepen 7 kwamen in actie.

Na alle poulewedstrijden werden de (kruis-)finales gespeeld. Tevens hebben de groepen 8 hun (kruis-)finales gespeeld, nadat ze vorige week al in de poules hebben gespeeld.

De organisatie vertelt dat het een mooie, maar frisse zonnige dag was. “Dit droeg zeker bij aan een geslaagde toernooi. De deelnemers hebben met veel plezier hun best gedaan voor hun eigen school.”

Rond 17.45 uur kon sportwethouder Laura Werger overgaan tot de prijsuitreiking. Het bleek voor zowel de Lea Dasbergschool alsmede voor de Waaier een dubbelslag. Lea Dasberg behaalde bij beide groepen 8 de eerste plaats en de Waaier bij de groepen 7. Hierdoor mogen de jongens en meisjes van de Lea Dasberg Zutphen vertegenwoordigen op de KNVB regiofinale, die wordt gespeeld op woensdag 15 mei in Eerbeek.

Alle eindstanden zijn terug te vinden op www.bequickzutphen.nl

Woensdag 17 april is de laatste dag. Dan zijn de jongste kinderen aan de beurt. Ruim 350 kinderen doen er dan mee vanuit de groepen 5 en 6.