Sport

Be Quick pakt titel live op tv

ZUTPHEN – Be Quick is kampioen geworden van de zaterdagamateurs in de reserve 6e klasse. Heel Nederland kon de spannende derby tegen FC Zutphen 4 live volgen op Fox Sports. Hans Kraay Jr. en Ronald de Boer waren aanwezig voor een Eredivisiewaardige voorbeschouwing en analyse. Be Quick ging er met de titel vandoor en Kraay Jr. reikte na de wedstrijd de beker uit.

Naast de complete crew van FOX Sports waren analist Ronald de Boer, verslaggever Pascal Kamperman en commentator Koert Westerman aanwezig. De wedstrijd stond onder leiding van topscheidsrechter Roelof Luinge en werd gespeeld op sportpark Zuidveen in Zutphen. De derby was live te volgen via FOX Sports 1 Eredivisie. Heel Zutphen liep uit voor dit lokale spektakel.

Kampioenskoorts is een initiatief van Keuken Kampioen en FOX Sports. Via www.kampioenskoorts.nl konden voetbalteams die in de race zijn voor het kampioenschap zich aanmelden, om vervolgens zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. Uit tien finalisten koos de vakjury unaniem voor Be Quick.