Stedendriehoek

Speelgoedactie rond Sinterklaas

Ook dit jaar verzorgen 2Switch, De Zutphense Uitdaging en Stichting Cornerstone samen een Sinterklaasspeelgoedactie voor ouders van kinderen tussen 0 en 12 jaar die het financieel zwaar hebben.

Gezinnen die zelf geen cadeautjes voor hun kinderen kunnen kopen, krijgen op donderdag 26 november de mogelijkheid om gratis speelgoed uit te zoeken voor hun kinderen. De locatie en tijden worden later bekend gemaakt. Uiteraard worden alle dan geldende coronamaatregelen gerespecteerd.

“Heeft u nog speelgoed waar niet mee gespeeld wordt en wat er nog netjes uitziet? En wilt u daar graag een ander gezin blij mee maken? Dan bent u van harte welkom tijdens de inzameldag. Voor het inleveren van speelgoed kunt u van 11 tot en met 20 november terecht (op openingstijden) bij 2Switch Zutphen, Skagerrakstraat 1A. Op woensdag 11 november kunt u daarnaast terecht op de volgende locaties: Lighthouse, Troelstralaan 45 te Zutphen, van 09.00 tot 14.00 uur en De Zutphense Uitdaging, Piet Heijnstraat 25 te Zutphen (achter op het terrein in de eerste loods), van 09.00 tot 14.00 uur.