Stedendriehoek

Speelgoedactie rond Sinterklaas

ZUTPHEN – Ook dit jaar organiseren 2Switch, de Zutphense Uitdaging en Cornerstone samen een Sinterklaasspeelgoedactie voor ouders van kinderen tussen 0 en 12 jaar die het financieel zwaar hebben. Gezinnen die gebruik maken van de kledingbank en uit het AZC, krijgen op zondag 28 november de mogelijkheid om gratis speelgoed uit te zoeken voor hun kinderen. De tijden worden later bekendgemaakt.

Tot en met woensdag 3 november kan compleet speelgoed, voor kinderen tussen 0 en 12 jaar, ingeleverd worden bij een van de inzamelpunten. Er wordt geen geld in ontvangst genomen. Inpakpapier of nieuw speelgoed is wel welkom.

De inzamelpunten (tijdens reguliere openingstijden) zijn: 2Switch, Skagerrakstraat 1A in Zutphen; Albert Heijn, De Brink 86 in Zutphen; ’t Warnshuus, Dreiumme 43 in Warnsveld; Buurthuis Geweldig! in St. Elisabeth, Geweldigershoek 39 in Zutphen; Stichting Cornerstone, Troelstralaan 45 in Zutphen; de Zutphense Uitdaging, Piet Heijnstraat 25 in Zutphen. Bij laatstgenoemde organisatie is het inleveren van speelgoed alleen mogelijk op de woensdagen 27 oktober en 3 november van 09.00 tot 12.00 uur.