Stedendriehoek

Sinterklaasje, kom maar binnen…

ZUTPHEN – Op zaterdag 25 november komt Sinterklaas weer naar Zutphen. Om 10.00 uur arriveert hij met zijn Pieten aan de IJsselkade, ten hoogte van de waterwerken. Samen met zijn Pieten maakt hij een wandeling door het centrum en arriveert hij rond 11.30 uur bij het Stadhuis.

Speciaal voor het Sinterklaasfeest is er op  zondag 26 november een Koopzondag in Zutphen met een hoop pietenspektakel.

Ook in Eerbeek komt de Sint. Op zaterdag 25 november kunnen de kinderen een kijkje nemen in de slaapkamer van Sinterklaas op Landgoed Huis in Eerbeek.

Op zaterdag 25 november komt de Goedheiligman om 13.30 uur aan in Warnsveld bij zorg-wooncentrum Den Bouw.  Om 14.00 uur vertrekt hij met zijn Pieten richting winkelcentrum de Dreiumme. In het winkelcentrum wordt de Sint verwelkomd door de wethouder en maakt hij een rondje. Vanaf 13.30 uur worden er al leuke activiteiten georganiseerd, met muziek door B-FM. Om 15.15 uur start een leuke voorstelling in ’t Warnshuus samen met de Goedheiligman en zijn Pieten. Tevens is er een prijsuitreiking van de kleurwedstrijd, met als prijs een brunch met Sint en Piet. Om 16.00 uur is het spektakel afgelopen.